Liga 2

Lăcătuș, jigniri suburbane cu un suporter la meciul Stelei: "Vino la gard dacă ești smecher! Mai ai un pic și mori!" » Steaua a învins-o pe AFC Rapid

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 April 2018

După două rezultate negative, 1-3 cu Academia Rapid și 1-1 împotriva lui Comprest, Steaua a simțit din nou gustul victoriei în Liga 4-a.

Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0 pe terenul lui AFC Rapid, după golurile reușite de Răsdan, în minutul 20, și Bâtfoi, în minutul 65.

Echipa Stelei: Iancu - Radu, Pădureț, Sitaru - Zeciu, Constantinescu, Răsdan, Vîlcea, Pătrănoiu - Mirea, Bâtfoi

Meciul, desfășurat pe terenul "Electromagnetica" din Ferentari, nu a fost scutit de incidente.

La pauză, Lăcătuș a fost provocat de un suporter al celor de la AFC Rapid: "Vedeto, gata, ajunge, ieși odată", i-a strigat acesta lui Lăcătuș, care tocmai saluta galeria.

Răspunsul "Fiarei" nu s-a lăsat mult așteptat, fiind unul agresiv: "Șmechere! Vino la gard aici dacă ești smecher. Stai acasă, ți-a trecut vremea, mai ai un pic și mori", ar fi fost reacția lui Lăcătuș către suporterul în vârstă, potrivit Pro X.

Cu 6 etape înainte de final, Academia Rapid e lider, cu 62 de puncte, în timp ce Steaua e pe 2, cu 58 de puncte. AS Tricolor completează podiumul, cu 55 de puncte, iar CS FC Dinamo e pe 4, cu 47 de puncte. 

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.