Liga 2

Ionuț Popa, prima reacție după șocul de la Șiria! Anunț bombă: "Azi am vorbit cu cineva și așa mi-a zis" » Totul a fost premeditat?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 aprilie 2018

Ionuț Popa, antrenor al celor de la UTA, a vorbit despre partida dintre echipa sa și ASU Poli, terminată în minutul 62, la scorul de 0-0. Bănățenii au ieșit de pe teren în semn de solidaritate cu suporterii lor.

Suporterii oaspeților n-au fost lăsați să intre pe stadion pentru că ar fi avut bilete false și erau mult mai mulți decât ar fi avut nevoie.

Popa e de părere că ieșirea acestora de pe teren a fost premeditată: "Azi am vorbit cu cineva, nu vreau să dau nume, şi mi-a spus că a venit dispoziţie de la rector sau... Dacă ăştia conduc fotbalul...", a spus Popa la TV Digi Sport.

ASU Poli Timișoara va pierde cu 3-0 la masa verde, iar Popa a comentat rezultatul: "Mă bucur că am câştigat, mai avem de recuperat vreo 7 puncte ca să scăpăm de retrogradare. Fotbalul e într-o degradare permanentă. Îmi pare rău că UTA nu joacă la Arad. Ăsta e cel mai mare regret al meu. UTA e a arădenilor, locul echipei e la Arad".

Citește și:VIDEO + FOTO Derby-ul dintre UTA Arad și ASU Poli Timișoara S-A TERMINAT în minutul 62! Decizia luată de arbitru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.