Liga 1

Ilie Dumitrescu, reacție drastică la adresa lui Dan Petrescu: "Pe bune? Nu se poate așa ceva!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 aprilie 2018

Ilie Dumitrescu este surprins de comportamentul lui Dan Petrescu, dar și de declarațiile pe care acesta le dă în ultima vreme. Fostul mare internațional român și jucător al Stelei nu înțelege ce se întâmplă cu antrenorul CFR-ului. 

"Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, nu credeam că poate să dea o astfel de declarație (n.r. "Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici").

Nu mi-am imaginat vreodată că poate să zică așa ceva. Pe bune? Când l-am auzit nu mi-a venit să cred.

Ok, e o presiune mare asupra lui. A cedat. Nu am crezut că pot să-l văd pe Petrescu așa cum l-am văzut la meciul cu Viitorul când avea 2-0. Trebuie să se controleze.

Are un comportament care nu-l mai reprezintă. E un profesionist desăvârșit, dar asta nu-ți dă dreptul să ai asemenea ieșiri. Nu se poate așa ceva . Nu spun că a înnebunit, dar nu se poate aşa ceva. Cu siguranţă că nu a înnebunit, dar trebuie să se cenzureze", a zis Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

"Vreau să-i întrebați pe cei de la Astra de ce cu noi mâncau pământul, dar cu Steaua n-a existat. Iașiul la Craiova n-a jucat, jucătorii de bază erau pe bancă. Așa se întâmplă pe la noi, pe aici. Pentru ce i-a trebuit acest punct Iașiului? S-au bucurat de parcă au luat campionatul mondial. Sunt șocat de anumite lucruri. E clar că sunt făcute cărțile. Situația e clară!" Dan Petrescu 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.