Liga 1

Nici la anul! Dănciulescu le dă fanilor cea mai proastă veste: "Nu e onorant pentru numele Dinamo, dar nu avem ce să facem!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2018

Dinamo are 4 victorii consecutive și speră să întrerupă și seria de invincibilitate a lui Sepsi din play-out, neînvinsă până acum. 

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, directorul general al lui Dinamo, speră ca alb-roșii să continue forma bună din ultimele săptămâni în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Acesta a identificat principalul câștig al "câinilor" de când Florin Bratu, 38 de ani, a fost instalat pe banca tehnică, însă e realist: "Nu cred că ne putem bate la titlu în sezonul viitor".

"Mergem la Sfântu Gheorghe să câştigăm, suntem într-o formă bună, e adevărat, în play-out. Nu e onorant pentru numele şi brandul Dinamo, dar nu avem ce să facem.

Cred că ați văzut care este câștigul. Pâna în acest moment, am încercat să dăm credit anumitor jucători tineri şi talentaţi. Mare parte din ei au confirmat. Sperăm să mergem în aceeaşi direcţie, iar sezonul viitor să avem o echipă cât mai competitivă, pentru a reuşi să facem într-o oarecare masură performanţă.

Dar eu cred că sezonul viitor trebuie să fim realişti, nu ştiu dacă ne vom bate la campionat. Totuși, atât timp cât eu şi Florin vom fi aici, cu siguranţă vom face tot ce depinde de noi ca Dinamo să fie în fruntea campionatului", a declarat Dănciulescu, potrivit TV Telekom Sport.

2007
este anul în care Dinamo a luat ultimul titlu de campioană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.