Liga 1

Un arbitru a depus cerere pentru a NU arbitra FCSB - CFR » Becali: "Îmi pare rău, eu l-aș fi acceptat"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2018

Gigi Becali, 59 de ani, a vorbit despre meciul dintre FCSB și CFR Cluj, care e duminică, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom, Look și liveTEXT pe GSP.RO. Patronul roș-albaștrilor a discutat și despre arbitrajul de la meciul de duminică și a anunțat că "centralul" Horațiu Feșnic, 28 de ani, din Cluj, a cerut să nu fie delegat. 

"Hațegan nu este capabil să poată arbitra un meci Steaua - CFR Cluj. Știți de ce îmi pare rău? Că Feșnic a depus o hârtie că nu vrea să arbitreze acest meci pentru că tatăl lui a antrenat la CFR.

Eu l-aș fi acceptat pe el, la fel ca pe Istvan Kovacs, pentru că sunt arbitri buni. Eu cred că Marius Avram ne va arbitra.

Mai este și varianta Alexandru Tudor, care e cel mai corect de când sunt eu în fotbal. Nu cred că Sebastian Colțescu sau Radu Petrescu pot să ne arbitreze", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre depunctare: "Ne-ar conveni să ne depuncteze pe amândouă (n.r. FCSB și CFR). Acum spun «Da», dar dacă ar fi câștigat Craiova cu Astra ziceam că nu, pentru că ar fi putut fi ajunși. Dacă am fi depunctați și noi, și ei, și eu, și Dan Petrescu am fi sancționați. Așa ar fi normal.

Ce e mai grav? Ce am spus eu sau ce a spus Dan Petrescu? E clar ceea ce a spus Petrescu, că furăm, că e titlul dat. Dar vă spun că nu ne vor depuncta. Nu pot lua munca unei echipe pentru niște declarații. Ok, pot cere daune materiale, corect, dar nu trebuie să depuncteze".

Citește și: Declarații furibunde ale lui Dan Petrescu: "Suntem furați pe față! Nu mai pot să continui aici! Steaua e cea mai avantajată"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.