Liga 1

MM Stoica, luat peste picior de CFR Cluj: "Mereu spune «patroane, patroane», dar încearcă să ne convingă că Becali nu e patron la Steaua. În ce țară trăim?"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2018

Războiul de la distanță dintre CFR Cluj și FCSB a continuat și în această seară. Bogdan Mara, 40 de ani, directorul sportiv al clujenilor, l-a luat peste picior pe MM Stoica, 53 de ani, omologul său de la clubul roș-albastru.

"I-am ascultat pe domnii Stoica și Becali și mi se pare că vorbesc lucruri aberante. În ce țară suntem, dacă MM Stoica iese și spune că Gigi Becali nu e patron la Steaua? MM Stoica a bătut câmpii o oră și jumătate încercând să ne convingă de acest lucru. El mereu spune «patroane, patroane», iar aseară încerca să ne convingă că Becali nu e patron la Steaua.

Același lucru se întâmplă și în situația aducerii arbitrilor străini. Noi am primit o solicitare din partea FCSB-ului, am răspuns și am specificat că suntem de acord cu aducerea arbitrilor străini. Asta e strategia lor, multă lume nu înțelege. Ei nu doreau, de fapt, arbitri străini, știind că nu se pot aduce. Ne-au trimis acea înștiințare știind că nu se poate", a declarat Mara, la TV Digi Sport.

Oficialul ardelenilor s-a plâns și de decizia luată azi de Comisia de Disciplină a FRF, care a decis repunerea pe rol a cazului în care clujenii  i-au reclamat pe steliști după declarațiile xenofobe ale lui Becali și după ce finanțatorul roș-albaștrilor l-a contactat pe Dan Petrescu în ziua meciului direct (detalii, aici). 

"E o problemă foarte ciudată din punctul meu de vedere. Comisia trebuia să dea o pronunțare, dar e foarte ciudat că cererea a fost mutată pe rol. Azi trebuia dată pronunțarea", a adăugat Mara, pentru sursa citată.

"FCSB a fost dezavantajată în două meciuri: cu Astra, când a primit penalty deși faultul a fost la marginea careului, și cu Viitorul, când lovitura liberă din care Budescu a egalat a fost dictată eronat.

Cu Poli Iași am pierdut meciul din cauza faptului că am fost dezavantajați de arbitru. Ar fi bine ca doar jucătorii să vorbească pe teren"
Bogdan Mara

"Dacă pierdem cu FCSB, în mare parte putem spune că am pierdut titlul. Venim la București să câștigăm, dar și cu egal ne menținem șansele pentru titlu"
Bogdan Mara

"Dan Petrescu nu pleacă, rămâne și sezonul viitor"
Bogdan Mara

FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.