Liga Campionilor

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID // Emil Grădinescu is on fire! 5 gafe incredibile ale comentatorului: "Accidentarea lui Robben e o pierdere importantă pentru Real Madrid" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2018

Emil Grădinescu, comentatorul TV Telekom Sport trimis la Munchen pentru a comenta partida dintre Bayern și Real Madrid din semifinala Ligii Campionilor, scor final 1-2, a gafat de mai multe ori în relatarea meciului de pe Allianz Arena.

Mai întâi, imediat după ce Robben s-a accidentat, Grădinescu a spus că olandezul "e o pierdere importantă pentru Real Madrid".

Apoi, în momentul în care Robben a fost schimbat, Grădinescu a informat, total eronat, că în locul lui va intra Bale. Galezul joacă la Real Madrid :)

Accidentarea olandezului a continuat să-i creeze probleme comentatorului de 59 de ani: "Lui Robben îi lipsește mult Alaba, e o chimie între ei. Aaa, mă scuzați e Ribery" a fost cea de-a treia eroare a lui Grădinescu.

"Thiago Alcantara a început prost meciul" a fost a patra greșeală a lui Grădinescu, acesta uitând că Alcantara  intrase în teren cu doar câteva minute înainte, în locul accidentatului Robben, și că începuse meciul pe bancă.

"Dacă se mai accidentează și Alaba, Heynckes nu mai are nici o soluție pentru flancul stâng", a spus comentatorul spre finalul primei reprize. Alaba nu e nici măcar în lot!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.