Liga 1

Profită de "retragerea" lui Becali? Primul transfer al lui FCSB în era Geambazi: "Acord cu mijlocașul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 aprilie 2018

Jurnaliștii portughezi de la Noticias o Minuto anunță că FCSB a ajuns la un acord cu mijlocașul central Pedro Moreira.

Transferul fotbalistului în vârstă de 29 de ani ar urma să se realizeze în vară, când Moreira va rămâne liber de contract, după ce a refuzat prelungirea cu Rio Ave.

Conform sursei citate, cele două părți ar fi bătut palma, iar în vară mijlocașul ar urma să se alăture lotului condus de Nicolae Dică, aceasta fiind prima aventură a jucătorului în afara Portugaliei.

15partide și un gol are Moreira în acest campionat

Fost internațional de tineret (10 selecții pentru Portugalia U21), Pedro Moreira a ajuns la Rio Ave în 2015, însă a a început fotbalul la Boavista. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Gil Vicente, Portimonense, dar a fost și în curtea lui Porto, unde a jucat doar pentru echipa secundă.

5e locul ocupat de Rio Ave în prima ligă portugheză, după 31 de etape

Portughezul ar urma să fie pe post cu Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu și Lucian Filip.

CONTRAVINE REGULILOR IMPUSE DE BECALI

Chiar dacă lusitanii anunță mutarea ca și făcută, venirea lui Moreira ar încălca două reguli impuse de Becali: aceea de a nu mai aduce la FCSB fotbaliști străini pe care nu-i cunoaște și aceea de a miza aproape exclusiv pe fotbaliști tineri, care pot aduce profit la revânzare. Astfel, transferul poate sta în picioare doar în cazul în care retragerea lui Gigi e pe bune, iar Vasile Geambazi, nepotul latifundiarului, a început să se implice cu adevărat la club. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.