Liga 1

Bolidul lui Ianis Hagi a lovit un biciclist » Poliția a deschis un dosar penal în acest caz: primele reacții

Articol de Alin Grigore  —  Thursday, 26 April 2018

Autoturismul lui Ianis Hagi (19 ani) a fost implicat miercuri seară, în jurul orei 21:15, într-un accident rutier, în urma căruia un biciclist a fost internat în spital, anunță Cancan. Accidentul a avut loc în zona Sălii Sporturilor, din Constanța.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, la volanul BMW-ului M140i XDrive, care îi aparține lui Ianis, se afla o persoană în vârstă de 30 de ani.

"Din datele noastre, un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea respectivul autoturism. A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cam atât vă pot spune", a declarat Cristina Vasile pentru GSP.ro.

Vărul lui Ianis conducea mașina?

Varianta neoficială e că, cel mai probabil, la volan s-ar fi aflat unul dintre verii lui Ianis Hagi, George Falina. Conform oficialilor campioanei României, fiul lui Gică Hagi se afla la acea oră la antrenamentele echipei de fotbal:

"La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament până târziu. Azi dimineață iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred că dacă ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea bună". 

Ianis Hagi a primit un BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, la începutul lunii martie a acestui an, după ce a semnat un parteneriat cu firma nemțească. Mașina are un un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie. Bolidul dezvoltă 340 de cai putere și ajunge de la 0 la 100km/h în 4,8 secunde. Prețul de pornire este de 40.000 de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.