Liga 1

FCSB a vândut nocturna și turnicheții stadionului Ghencea » Unde au ajuns bunurile lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 aprilie 2018

Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB, a fost prezent ieri în Călărași unde a vândut turnicheții și nocturna stadionului Ghencea.

Arena din Ghencea va fi reconstruită pentru Campionatul European din 2020. Atât turnicheții stadionului cât și nocturna i-au aparținut lui Gigi Becali.

Prețul a fost unul modic, susțin sursele GSP. 

Dunărea Călărași e ca și promovată în Liga 1, deși mai sunt șapte etape din liga secundă. Trupa lui Dan Alexa e lider cu 77 de puncte, la 15 puncte de locul 3 care duce la barajul pentru promovare și la trei lungimi de poziția secundă ocupată de Hermannstadt.

Vizita lui Argăseală în Călărași a fost semnalată și pe pagina de facebook a Consiliului Județean: "Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit astăzi (n.r. ieri) vizita președintelui CA al FC Steaua București, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondați de directorii din cadrul instituției noastre, au purtat discuții cu privire la modernizarea stadionului "Ion Comșa".

Lucrările pentru montarea nocturnei, amplasarea turnicheților pentru accesul în siguranță pe stadion și un serviciu de supraveghere foarte bine pus la punct sunt doar câteva cerințe obligatorii pentru ca echipa de la malul Borcei să poată juca viitoarele meciuri de fotbal în condiții de Liga 1", se arată pe Facebook-ul Consiliului Județean Călărași.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.