Tenis

WTA STUTTGART. Încă un cutremur la Stuttgart! Elina Svitolina a fost eliminată după ce a condus cu set și 3-0

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 aprilie 2018

După eliminarea Simonei Halep în fața lui Vandeweghe, turneul de la Stuttgart a adus azi încă o eliminare a unei mari favorite.

Elina Svitolina (4 WTA) a părăsit competiția în sferturi după ce a fost învinsă în trei seturi de jucătoarea franceză Caroline Garcia (7 WTA), scor 7-6 (4), 4-6, 2-6.

Svitolina a câștigat primul set la tie-break, după o luptă extrem de echilibrată care a durat 58 de minute. Ucraineanca a revenit de la 3-5, a jucat mai solid și și-a trecut în cont primul set.

Setul doi a debutat tot sub dominarea Svitolinei, care s-a distanțat rapid la 3-0. De acolo, Garcia a crescut considerabil nivelul jocului, i-a mai lăsat adversarei sale un singur game și s-a impus cu 6-4, trimițând mecul în decisiv.

În setul trei, franțuzoaica nu i-a mai dat nicio șansă Svitolinei, a câștigat de trei ori pe serviciul acesteia, impunându-se în final cu 6-2.

În semifinale, Caroline Garcia se va duela cu Coco Vandeweghe, jucătoarea care a învins-o pe Halep. 

Mai devreme, Simona Halep a părăsit competiția după o înfrângere fără drept de apel suferită în fața lui Coco Vandeweghe (detalii pe larg, aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.