Diverse

Veste proastă pentru Ioan Becali! A cerut eliberarea condiționată, dar rămâne în arest » Decizia Tribunalului

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 aprilie 2018

Ioan Becali (65 de ani), aflat în spatele gratiilor în dosarul în care a fost condamnat pentru mituirea judecătoarei Geanina Terceanu, va rămâne în arest după ce Tribunalul Ialomița a decis repunerea cauzei pe rol.

Conform News.ro, Tribunalul nu s-a pronunțat cu privire la cererea de eliberare condiționată solicitată de Giovanni, ba, mai mult, a decis repunerea pe rol a dosarului.

În luna februarie, Ioan Becali a primit 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul "Mită pentru judecătoare". Din pedeapsă, i se vor scădea 2 ani și 6 luni, perioadă pe care o executase deja în prealabil.

De ce au fost acuzați

În acest dosar, Cristi Borcea și frații Giovanni și Ioan Becali au fost acuzați că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în "Dosarul Transferurilor".

În prima instanță, magistrații au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Frații Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.