Stranieri

Răzvan Lucescu a izbucnit în presa din Grecia: "Priviți decizia de la Fenerbahce - Galatasaray. E revoltător"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 aprilie 2018

Răzvan Lucescu a vorbit despre cum comisiile din Grecia au decis soarta titlului și face o comparație cu decizia luată după incidentele de la Fenerbahce - Beșiktaș (vezi detalii AICI!).

Comisia de Disciplină din Grecia a decis să păstreze pedepsele inițiale după incidentele de la meciul PAOK- AEK, atunci când patronul formației din Salonic, Ivan Savvidis, a pătruns înarmat pe teren. PAOK a pierdut acea partidă la "masa verde", scor 0-3, a fost depunctată cu 3 puncte, va porni cu un deficit de 3 puncte sezonul viitor și este obligată să dispute 3 partide fără suporteri.

"A fost o săptămână ciudată pentru noi. Este dificil să accepți o astfel de decizie. A fost o strategie gândită din timp ca PAOK să ajungă în acest punct. Deciziile de la comisii sunt luate de oameni care au primit direcții clare.

Priviți cazul asemănător din Turcia, de la meciul dintre Beșiktaș și Fenerbahce. Antrenorul oaspeților a fost lovit serios în cap, iar meciul întrerupt. Comisiile au decis ca partida să se rejoace fără suporteri și să amendeze gazdele. Asta ne arată că fotbalul trebuie jucat pe stadion.

Lucrurile sunt diferite în Grecia. Tot ce s-a întâmplat aici este revoltător. Oamenii iau decizii ilegale, ne jecmănesc. Ar trebui cercetate amănunțit aceste decizii. Toți cei care au participat trebuie să fie judecați", a declarat Lucescu conform Gazzeta.gr.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.