Campionate

Barcelona a început deja negocierile pentru aducerea 'noului Neymar'. Liderul din La Liga se află în pole positon pentru obținerea semnăturii

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian Toma  —  vineri, 27 aprilie 2018

Atacantul lui Santos, Rodrygo Goes, ar putea ajunge la Barcelona în această vară.

Potrivit publicației Sport, Barcelona și-a trimis deja reprezentanții să discute cu cei din anturajul vârfului sud-american. Aceeași sursă susține că după primele negocieri, perspectivele unui transfer sunt bune, liderul din La Liga fiind în pole-position pentru aducerea lui brazilianului pe Camp Nou.

2 goluriîn 6 partide a înscris Rodrigo în acest sezon în toate competițiile

În vârstă de 17 ani, Rodrigo este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști brazilieni. Atacantul este supranumit în Brazilia "noul Neymar", fiind deja comparat de jurnaliști cu starul PSG-ului, prin prisma calităților comune pe care le au cei doi.

Component al naționalei Under 17 a Braziliei, Rodrygo a debutat pentru Santos în luna noiembrie a anului trecut, imediat după semnarea primului său contract profesional cu clubul de pe Vila Belmiro, intrând pe parcursul meciului câștigat de echipa sa pe teren propriu în fața lui Atlético Mineiro scor 3-1. În contractul său cu formația antrenată de Jair Ventura este stipulată o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro.

Rodrigo este un produs al centrului de copii și juniori al lui Santos, club în curtea căruia se află de la vârsta de 10 ani. El mai are contract cu gruparea braziliană până în ianuarie 2022 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 100.000 de euro.

surse: bleacherreport.com, sport-english.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.