Campionate

Zlatan va merge totuși la Mondial! Motivul pentru care Ibrahimovici va fi în Rusia

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  sâmbătă, 28 aprilie 2018

Zlata Ibrahimovici nu va fi în lotul Suediei pentru Campionatul Mondial 2018. Se va afla în Rusia în prima parte a turneului final pentru a-și reprezenta sponsorul Visa.

Până la urmă, Zlatan nu a păcălit pe nimeni. "Voi ajunge la Mondial", spunea atacantul suedez în vârstă de 36 de ani și lumea întreagă a crezut că va fi în lotul scandinavilor pentru turneul final. De aici, o întreagă controversă, deși selecționerul Janne Andersson nega mereu că Ibrahimovici va juca în Rusia.

Joi, federația a anunțat oficial că golgeterul all-time al galben-albaștrilor, retras de la națională după Euro 2016, nici nu se gândea la o întoarcere.

Totuși, Ibra va fi în Rusia. Ca ambasador al sponsorului său Visa. A confirmat și președintele lui LA Galaxy, Chris Klein, într-o declarație pentru Los Angeles Times: "A primit acceptul nostru. Nu va pierde multe antrenamente și nu va rata niciun meci". Pentru că MLS se oprește între 9 și 30 iunie, iar Zlatan va putea asista la prima parte a competiției. 

"Suedia e favorită pentru câștigarea Mondialului. E mai puternică fără mine. Nu fac parte din lot și nu pot spune mai multe" Zlatan Ibrahimovici, atacant LA Galaxy

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.