Liga 1

EXCLUSIV Scandal în Liga 1! CFR Cluj ar fi aflat numele arbitrului de la derby-ul cu FCSB cu 48 de ore înaintea meciului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 April 2018

FCSB și CFR Cluj, primele două echipe din Liga 1, joacă duminică de la ora 20:45 în derby-ul play-off-ului. Partida este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

update 16:20

CCA a anunțat lista de arbitri. Partida va fi condusă de Istvan Kovacs, așa cum a anunțat GSP.RO. Acesta va fi ajutat de Octavian Șovre și Valentin Avram.

Știrea inițială:

Partida de mâine seară de pe Arena Națională este una extrem de așteptată de toată lumea! Comisia Centrală a Arbitrilor nu a anunțat oficial nici până acum numele celui care va arbitra meciul care poate decide titlul de campioană în acest sezon. FCSB - CFR, se joacă duminică de la 20:45.

Șefii CCA, președintele Kyros Vassaras, dar și vicepreședintele Alexandru Deaconu, n-au informat nici măcar brigada de arbitri până ieri, deși protocolul obișnuit e ca "centralul" și asistenții care au meci duminică, să fie informați cel târziu până joi.

Vassaras și Deaconu l-au anunțat pe arbitrul respectiv abia ieri, dar surse din cadrul clubului CFR au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că oficialii echipei i-ar fi anunțat încă de vineri seară pe Dan Petrescu și pe jucători că aproape sigur urmează să fie arbitrați de Istvan Kovacs la meciul cu FCSB de la București.

Dacă informațiile pe care cei de la CFR le-ar fi avut s-ar confirma, atunci CCA și-ar încălca un principiu de bază: un arbitru care comite o gravă eroare să fie delegat etapa imediat următoare!

Arbitrul de 33 de ani din Carei a greșit decisiv la Dinamo - Timișoara, 1-0, când n-a dictat un penalty clar pentru ospeți în minutul 88, după un fault al lui Torje asupra lui Ciucur.

"Veţi avea o mare surpriză. Nu ştiu dacă va fi de pe lista sau din afara listei FIFA, dar o să aveţi o surpriză" oficial CCA, joi pentru Gazetă

"N-am nimic împotriva lui Kovacs. Este prea experimentat ca să greșească"Gigi Becali, azi, la Pro X

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.