Liga 1

Declarația zilei după ACS Poli - Concordia, 1-0: "Le urez «Crăciun fericit» jucătorilor de la Poli"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 aprilie 2018

Adrian Neaga, antrenorul celor de la ACS Poli Timișoara, dezvăluie cum și-a motivat jucătorii pentru a obține prima victorie din acest play-out, 1-0 contra Concordiei Chiajna.

"Le-am spus înaintea meciului, la ședință, că doar dacă se vor dărui și vor juca unul pentru celălalt vom putea obține 3 puncte. Am crezut în noi până la final. Felicit brigada de arbitri pentru modul în care au condus partida. A fost o presiune imensă asupra lor, dar s-au descurcat excelent.

 Avem un lot bun, jucători tineri. Sper să reușim să acumulăm punctele necesare pentru rămânerea în primul eșalon. Avem o singură șansă pentru a primi banii restanți. «Aveți copii, vreți să mergeți în vacanțe la vară, atunci trebuie să rămânem în prima ligă și să primim drepturile de televizare». Le-am transmis asta încă din decembrie, când au primit ultimii bani", a declarat Adrian Neaga la Look TV.

Moderatul TV Digi Sport, Radu Naum, a făcut haz de necaz pe seama salariilor neprimite de jucătorii timișoreni: "Dacă tot au primit ultimii bani în decembrie, aș vrea să le urez «Crăciun fericit» jucătorilor de la Poli". :)

Citește și: VIDEO ACS Poli Timișoara câștigă meciul cu Chiajna printr-un gol inedit marcat în ultima secundă

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 7 DIN PLAY-OUT

FC Voluntari - Juventus 0-1 (vezi detalii AICI!)
Gaz Metan - FC Botoșani
Luni, 18:00 Sepsi - Dinamo

CLASAMENT PLAY-OUT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.