Liga 4

VIDEO + FOTO Academia Rapid merge ceas în Liga a 4-a » Mesaj de susținere pentru ASU Poli Timișoara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 aprilie 2018

Academia Rapid a câștigat meciul cu Carmen București, scor 3-0, și e tot mai aproape de a-și asigura prima poziție la finalul sezonului regulat din Liga a 4-a bucureșteană.

Rapidiștii continuă seria excelentă din returul sezonului regulat al Ligii a 4-a din București, învingând una dintre formațiile care își exprimase dorința de promovare în startul sezonului, Carmen București. 

Într-o atmosferă frumoasă, Pancu și compania au oferit una dintre ultimele reprezentații în actuala formă a stadionului "Valentin Stănescu", arena urmând a fi renovată pentru EURO 2020 (vezi detalii AICI!).

Golurile giuleștenilor au fost marcate de Goge, Pancu și Vlada, ultimii 2 din lovituri de la 11 metri. 

 Vezi reușitele din Rapid - Carmen!

Mesaj pentru frații timișoreni

Fanii din peluza rapidistă au afișat un mesaj de susținere pentru ASU Poli Timișoara, formație cu care sunt înfrățiți: "Capul sus, Poli Timișoara". 

Mesajul a apărut ca urmare a evenimentelor din timpul "Derby-ului Vestului", UTA Arad - Poli Timișoara, când fanilor timișoreni li s-a interzis accesul în tribune, iar jucătorii au părăsit terenul în semn de solidaritate, pierzând partida la "masa verde". Vezi detalii AICI!

Citește și: 

Posibil ultim meci de gală pe stadionul Giulești » Lupta din play-off cu CSA Steaua va decide tot

EXCLUSIV Academia Rapid a obținut CIS-ul și are drum liber spre promovare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.