Liga 1

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3. Gică Hagi, încântat după egalul de la Craiova » Cum prefațează derby-ul dintre FCSB și CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 aprilie 2018

Gică Hagi este mulțumit de egalul obținut de Viitorul pe terenul celor de la U Craiova, scor 3-3, și crede că derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj va fi unul spectaculos.

"Toți jucătorii au dat un randament bun. A fost un meci cu ritm și intensitate din partea ambelor formații. Mi-am asumat anumite riscuri, dar mi-a ieșit. Ne-am ridicat la nivelul unui joc european. Păcat că s-a terminat egal. Jucători tineri, echipe bune, concept tehnic bun, ambele au avut niște idei clare de joc. Mă bucur că am demonstrat că există potențial și în România, că sunt stadioane frumoase, pline, și două echipe extrem de frumoase.

Am schimbat atâtea lucruri în iarnă, am forțat o echipă tânără și acum culegem roadele. Ne luptăm de la egal la egal cu principalele echipe din play-off. Ne menținem în vârful clasamentului", a declarat Hagi la Look TV.

Gică Hagi a vorbit și despre derby-ul de duminică, dintre FCSB și CFR Cluj.

"Meciul de mâine va fi cu siguranță unul spectaculos. Steaua trebuie să joace fotbal. Știe să joace, are jucători capabili să facă asta. Sunt sigur că va fi un meci frumos la care merită să mergi", a declarat Hagi la Look TV.

Vezi AICI cronica celui mai frumos meci din play-off, Craiova - Viitorul, 3-3!

Clasament

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.