Liga 1

Cel mai frumos meci din 2018 l-a încântat pe Mangia: "I-am felicitat pe cei de la Viitorul, dar și pe jucătorii mei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 aprilie 2018

Devis Mangia, antrenorul celor de la U Craiova, s-a arătat mulțumit de egalul de pe teren propriu cu Viitorul, scor 3-3, și și-a felicitat jucătorii.

"Cred că puteam să învingem, pentru că am avut mai multe șanse de a marca, dar e important să jucăm un astfel de fotbal. Cel mai bun lucru în astfel de meciuri e ca fiecare să-și facă treaba pe postul lui.

I-am felicitat pe jucători pentru că au făcut un meci foarte bun. Vreau să felicit și fotbaliștii Viitorului pentru că e nevoie și de ei pentru un meci spectaculos cum a fost acesta", a declarat Mangia la Look TV.

"A fost un spectacol frumos. Cred că toată lumea care s-a uitat la acest meci s-a bucurat de fotbal. Nu mă mulțumește acest egal, trebuia să luăm cele trei puncte pentru a rămâne pe locul 3. Acea perioadă urâtă din trecut m-a întărit, criticile mi-au prins bine. Trebuie să rămân modest, acum sunt pe drumul cel bun. Se pare că mie mi-a priit că am fost lăsat în tribună. Am mai avut o perioadă așa cu domnul Cârțu când m-a lăsat în tribune și când am revenit am marcat" Alex Băluță, marcator a două goluri

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3  

-->>> VIDEO / TEXT!

Au marcat: Mitriță 24, A. Băluță 45+1, 57 / Cicâldău 15, C. Ganea 46, 55

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.