Liga 1

Conducerea FCSB se contrazice cu jucătorii: "Mai lăsați-mă și cu asta"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 aprilie 2018

După FCSB - CFR Cluj 1-1, Mihai Pintilii declara că Viitorul sau U Craiova ar trebui să câștige titlul de campioană pentru că practică cel mai frumos fotbal din Liga 1. 

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a declarat că nu este de acord cu mijlocașul stelist și a spus că rezultatele sunt mai importante decât jocul spectaculos.

"De obicei nu câștigă echipa care joacă cel mai frumos fotbal. Aseară a fost încărcătură nervoasă. S-a văzut ce nervi și ce adrenalină avea fiecare jucător.1 Una e să joci fără presiune, cum a jucat Iași cu CFR și cu Steaua. A jucat frumos și a pierdut. La fel a fost la Craiova cu Viitorul, nu a existat presiune.

Aici e presiunea locului 1 și singura șansă de a ajunge la masa celor bogați. De aceea e atâta încrâncenare. Care meci de la Craiova? Craiova de ce nu a jucat așa și în alte dăți? Când avea presiune și sanse la titlu nu a jucat așa. Ce să facă Craiova cu locul 3? Nu e nicio diferență între locul 3 și 4. Banii s-au dat înainte de playoff.

La unele echipe nu mai e presiune. Uitați-vă la Astra, să vedeți ce jocuri face. Dar nu e presiunea locului. Zicea cineva aseară că trebuie să jucăm fotbal. Dacă am fi investitori la Steaua sau Cluj, am vrea să jucăm frumos și să pierdem? Peste 3 ani se uită jocul frumos și se ține minte rezultatul. Mai lăsați-mă cu jocul frumos.

Eu sunt convins ca milioanele de suporteri au fost fericiți pentru rezultatul cu CFR și că avem șanse să câștigăm campionatul", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.