Liga Campionilor

Sergio Ramos compară sezonul Barcelonei cu cel al Realului: "Triumful în Liga Campionilor are ceva în plus față de Cupă și titlu"

Sergio Ramos FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 aprilie 2018

Sergio Ramos (32 de ani), căpitanul lui Real Madrid, visează la cea de-a treia Ligă a Campionilor consecutivă, a 13-a din istoria clubului

  • Returul semifinalei Ligii Campionilor, Real Madrid - Bayern Munchen (în tur 2-1), se joacă marți, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Pro TV și Look TV.

"Oportunitatea unei noi finale de Liga Campionilor reprezintă încununarea sacrificiului și a constanței. Avem experiență, am mai fost în această ipostază. Suntem la un pas de finala de la Kiev și sperăm să nu dăm greș chiar acum. Pășim pe terenuri noi, vrem să stabilim recorduri care să dăinuie în timp.

Noi respectăm toți adversarii, indiferent de ceea ce declară. Preferăm să vorbim pe teren. Istoria e de partea noastră, avem un palmares favorabil în duelurile cu ei. Nu vom trata meciul din postura de favoriți. Totul pornește de la 0-0", a prefațat Ramos returul cu Bayern Munchen.

"Barcelona a reușit un sezon excelent, au câștigat două trofee, Cupa Spaniei și titlul în La Liga. Din punctul meu de vedere, a triumfa în Liga Campionilor echivalează cu cele două distincții, ba chiar are ceva în plus"
Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.