Liga 1

Iuliu Mureșan confirmă negocierile dintre Dan Petrescu și chinezi: "Știu că s-au întâlnit cu impresarii lui, chiar și cu el"

Iuliu Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 aprilie 2018

Iuliu Mureșan, 64 de ani, președintele celor de la CFR Cluj, confirmă întâlnirile dintre Dan Petrescu, 50 de ani, și impresarii unor cluburi din China.

"Dan Petrescu poate pleca dacă se plătește o clauză de reziliere. Este o sumă importantă, dar nu exagerată. Cluburile din China o pot achita fără probleme. Mi-ar părea foarte rău dacă ar pleca, dar nu mai depinde de noi. Așa se întâmplă cu antrenorii și jucătorii de valoare.

Au fost cluburi care s-au interesat, care au trimis impresari să urmărească meciurile noastre. Știu că s-au întâlnit și cu impresarii lui, chiar și cu el, dar lucrurile nu sunt clare. Eu îmi doresc din tot sufletul să nu plece. Are toate condițiile să facă performanță aici", a declarat Iuliu Mureșan la TV Telekom Sport. 

Bogdan Mara, directorul sportiv de la Cluj, a adăugat la TV Digi: "Noi suntem acoperiți din punctul de vedere al contractului. Dacă vrea să plece trebuie să negocieze cu clubul și să achite o clauză. Conducerea nu se gândește la așa ceva momentan. Probabil sunt impresari care-l caută pe Dan pentru că a făcut lucruri bune cu o echipă nouă. Noi nu ne gândim la o despărțire.

Dacă vine o ofertă de câteva milioane pe an nu avem ce face. Chinezii au bani și-și permit. Dacă va pleca Dan ne vom gândi la o variantă de înlocuire la momentul respectiv. Eu zic că sunt 10% șanse să plece la vară. 90 și ceva la sută Dan va continua cu noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.