Liga 1

Cornel Dinu se ia de Dan Petrescu: "Nu a știut să folosească arma asta" » Laude pentru un jucător: "Îi scoți tricoul și-l duci la Mamaia la culturism"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 mai 2018

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, l-a criticat pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, pentru tactica din meciul cu FCSB, 1-1, și l-a lăudat pe Ciprian Deac.

"Arma pe care Dan Petrescu nu a ştiut să o folosească e mobilitatea. Deac a fost de nerecunoscut ca joc. El ar fi putut face diferenţa, să facă un 4 contra 3 la mijloc. Asta contează imens. Nu întâmplător Guardiola l-a adus în mijlocul terenului pe Messi. Şi Deac a făcut câteva lucruri bune cât timp a stat mai retras, iar Omrani şi Ţucudean au jucat în atac.

Deac a fost izolat în banda dreaptă. Este un jucător uluitor, care are nevoie de spaţiu și care trebuie să joace în faţa celor trei mijlocaşi ca un deschizător de culoare. Dar când îl pui în bandă, să fie static, este «mort». S-ar putea să fi fost şi o zi mai proastă a lui sau vreo cădere fizică.

El trebuie urmărit pentru că arată bine. Dacă-i scoţi tricoul ăla, te duci cu el la culturism la Mamaia. Că tot e desfrâul ăsta cu muşchii la vedere", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.