Liga Campionilor

Eusebio di Francesco, relaxat înaintea returului cu Liverpool: "Ca să echilibrăm lucrurile, i-am dat și eu liber asistentului meu" :)

Eusebio di Francesco FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 May 2018

Eusebio di Francesco (48 de ani) a fost relaxat în timpul conferinței care a prefațat returul semifinalei Ligii Campionilor cu Liverpool, glumind pe seama plecării secundului lui Jurgen Klopp, Zeljko Buvac.

  • Returul semifinalei Ligii Campionilor, AS Roma - Liverpool (2-5 în tur), se joacă miercuri, de la 21:45, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV

"Ca să echilibrăm lucrurile, i-am dat și eu liber asistentului meu. Glumesc. Absența lui Bovac nu va schimba în niciun fel modul în care pregătim jocul. Liverpool e o echipă care a făcut investiții serioase. Întâlnim un adversar cu tradiție și cu o istorie bogată. Astfel de detalii nu pot influența soarta calificării.

Prima manșă a fost o lecție pentru noi. Ne-a lipsit concentrarea în debut. Acum trebuie să ne asumăm mai multe riscuri. Suntem conștienți că ne vor hăitui pe contraatac, dar nu avem altă variantă. Trebuie să marcăm cel puțin 3 goluri.

Nu va fi deloc ușor, dar e datoria noastră să credem. Avem fanii alături și dorința de a realiza încă un miracol", a prefațat Di Francesco returul cu Liverpool.

Vezi și:

 Anunț-șoc pentru Arsenal! A plecat de la o superputere și vine să-i antreneze pe "tunari"

Singurul român care a lucrat cu viitorul antrenor al lui Arsenal îl descrie: "E un tip tăcut și mereu cu mintea limpede. El îi spunea lui Klopp cum trebuie poziționat un jucător și ce schimbări trebuie să facă" 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.