Liga 1

FCSB are 3 ținte noi » Surpriză: o rezervă din Liga 1 e cap de listă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2018

FCSB îl vrea pe Andrei Burlacu, atacantul Craiovei care abia a împlinit 21 de ani şi care în acest sezon a avut evoluţii bune în tricoul trupei lui Mangia.

Gigi Becali s-a întors la strategia pe care a avut-o în urmă cu 7-8 ani, când a cumpărat cei mai buni tineri din Liga 1, după care a încasat sume impresionante. Exemple: Chiricheş, Gardoş, Stanciu, Chipciu. Acum readuce această filosofie la clubul pe care îl patronează şi după ce i-a luat în ultimii doiani pe Man, Florin Tănase, Nedelcu, Bălaşa, Coman, Andrei Vlad, pentru la vară alte alte ţinte în materie de fotbalişti foarte tineri.

Ultimul pe această listă e Andrei Burlacu, de la U Craiova. Atacantul trupei lui Mangia a avut un sezon bun, chiar dacă a prins de puţine ori primul "11" din cauza unei concurenţe extrem de dure: Gustavo, Băluţă, Mitriţă! În ciuda faptului că a prins de numai 10 ori tricoul de titular, Burlacu are cifre decente: a marcat 5 goluri şi a dat două pase decisive.

Cum se poate face transferul și care sunt celelalte două ținte mai are FCSB, în ediția tipărită de azi. Gazeta Sporturilor poate fi accesată și digital, aici!

ALTE TITLURI DIN EDIȚIA DE AZI

FCSB are 3 ținte noi » Un atacant de la Craiova e în fruntea listei

Război la nivel înalt » Bratu și Dănciulescu sunt la cuțite! Ce-l deranjează pe antrenor + 4 momente care au dus la ruptură

FCSB peste Steaua '90!

20% din referenți au adus voturi pentru Burleanu!

GSP a aflat de ce pleacă Daniel Niculae de la Academia Rapid

Un șomer a devenit vedetă în Liga 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.