Liga Campionilor

REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN// Reacția acidă a catalanilor: "Așa, așa, așa se califică Real Madrid!"

+4 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2018

Real Madrid s-a calificat în finala UEFA Champions League după 2-2 cu Bayern Munchen. Scorul la general a fost 4-3, după ce în tur spaniolii au câștigat cu 2-1.

După meci, ziarele din Catalunya, Mundo Deportivo și Sport au ieșit pe primele pagini cu scandalul legat de arbitrajul lui Cunyet Cakir, care nu a dictat un penalty pentru Bayern, la hențul lui Marcelo, la 1-1.

"Așa, așa, așa se califică Real Madrid", a titrat Sport pe prima pagină, iar Mundo Deportivo a titrat "Un clasic", ambele făcând referire la greșelile de arbitraj în favoarea lui Real, dar și la eroarea făcută de Ulreich.

Madrilenii de la As au avut pe prima pagină o poză de bucurie a jucătorilor lui Zinedine Zidane. "Bayern a lansat o furtună pe Bernabeu: 22 de șuturi, 11 pe poartă, 11 cornere și posesie de 60%. Benzema a dat două goluri și Keylor a avut intervenții uriașe", a fost mesajul celor de la AS.

"Real Madrid e în finala de la Kiev! După a 13-a", a titrat Marca pe prima pagină, făcând referire la șansa Realului de a câștiga a 13-a Ligă a Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.