Tenis

Decizie categorică a Serenei Williams, după schimbul dur de replici cu Ion Țiriac

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2018

Serena Williams, 36 de ani, a anunțat că nu va juca la turneul de la Madrid, care se va disputa în perioada 7-13 mai.

Americanca, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, se află de câteva zile în Europa, pentru a se antrena pe zgură, dar a decis să nu participe la competiția din Madrid, patronată de Ion Țiriac, fără să anunțe motivul retragerii sale.

2
trofee are Serena la Madrid, în 2012 și 2013

Scandal cu Țiriac

Recent, Serena și Țiriac au avut un schimb dur de replici. Fostul tenismen a avut o declarație acidă la adresa americancei spunând că "Serena are 36 de ani și 90 de kilograme. Parcă îmi doresc altceva pentru tenisul feminin".

Ulterior, Williams a replicat și l-a atacat pe Țiriac: "Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant".

449 este locul pe care Serena Williams îl ocupă acum în clasamentul WTA

Serena anunța în urmă cu câteva zile că va participa cu siguranță la turneul de la Roma, 14-22 mai și la Roland Garros, 28 mai - 10 iunie.

Simona Halep e principala favorită a turneului de la Madrid, pe care l-a câștigat în ultimii doi ani. 

Citește și: Scandalul Serena-Țiriac ia proporții » Darren Cahill s-a enervant! Mesaj dur după ce Simona Halep a fost criticată pe twitter: "Comentariul tău e stupid"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.