Tenis

TURNEUL DE LA MADRID. FOTO Simona, fată rea: "Dă-te naibii din calea mea!" » Apariție inedită a lui Halep la Madrid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește să debuteze la turneul de la Madrid, care va avea loc în perioada 7 - 13 mai. 

Simona, care a câștigat turneul în 2016 și 2017, este deja la Madrid și se antrenează în complexul Caja Magica pentru startul competiției patronate de Ion Țiriac.

La antrenament, jucătoarea noastră, principala favorită a turneului de la Madrid, a fost pozată într-o postură spectaculoasă.

Liderul WTA a purtat un tricou de la sponsorul Nike, cu un mesaj amuzant: "Give me the ball and get the f.. out of my way"  (n.r. "Dă-mi mingea și dă-te naibii din calea mea"). 

Instantaneul a surprins-o pe Simona în momentul executării unui backhand, cu brațul drept încordat la maximum, reliefând musculatura foarte bine definită a jucătoarei noastre. 

FOTO: Twitter

"Îmi place mult terenul central și condițiile de aici. Atmosfera este perfectă și mereu este o motivație să concurez aici. Este diferit față de altele. În plus, e bine că ai acoperișul pentru că dacă plouă nu trebuie să așteptăm să jucăm. Atmosfera din Caja Magica este foarte specială. Îmi place mult. Să câștig un trofeu aici mi-a provocat emoții puternice.

Mereu vin aici cu aproximativ cinci zile înainte pentru a mă antrena. Trebuie să te adaptezi să controlezi mingea la această atitudine"Simona Halep pentru site-ul turneului.

Citește și: Decizie categorică a Serenei Williams, după schimbul dur de replici cu Ion Țiriac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.