Tenis

Darren Cahill se bucură, Simona Halep tremură: "E un semn că WTA ia asta în calcul în sfârșit"

+1 Foto
Simona Halep și Darren Cahill FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2018

Darren Cahill (52 de ani), antrenorul Simonei Halep (26 de ani, 1 WTA), e mulțumit de zvonurile conform cărora Serena Williams (36 de ani, 449 WTA) ar putea beneficia de un loc superior pe lista capilor de serie de la Wimbledon.

Directorul turneului de la Wimbledon, Richard Lewis, a declarat că Serena Williams poate urca pe lista capilor de serie dacă va ajunge în primele 32 de jucătoare în clasamentul WTA înaintea debutului turneului. Vezi declarația integrală AICI!

"Am văzut multe lucruri bune astăzi. În primul rând, Wimbledon ia în calcul o avansare a Serenei în lista capilor de serie. În al doilea rând, Steve Simon (n.r. șeful WTA) a receptat pozitiv acest lucru. E un semn că WTA ia în sfârșit în calcul schimbarea regulii clasamentului protejat pentru jucătoarele care au devenit mămici", a scris Cahill pe Twitter.


Serena Williams sărbătorind triumful de la Wimbledon, în 2016

Simona Halep, Darren Cahill și James Blake s-au numărat printre personajele care au militat pentru un alt model de clasament protejat în cazul lucătoarele revenite după naștere. Vezi detalii AICI!

8
victorii are Serena Williams în fața Simonei Halep, românca reușind să se impună o singură dată

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.