Liga 1

La FCSB, jucătorii fac legea! S-au impus în fața lui Dică: "A fost întrebat şi Gigi Becali, care a zis că e de acord!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 mai 2018

Jucătorii lui FCSB şi-au impus din nou punctul de vedere şi l-au convins pe Dică să accepte ca în cantonamentul de la baza din Berceni să fie adusă o masă de biliard şi una de tenis de masă, după ce anul trecut aveau permisiunea de a juca poker.

La FCSB, jucătorii fac legea! De ceva timp, în baza de pregătire pe care Gigi Becali a construit-o în Berceni şi-au făcut apariţia două mese, una de biliard şi una de tenis de masă, pe care jucătorii le-au solicitat cu insistenţă. Acestea au fost aduse în ciuda faptului că staff-ul tehnic n-a privit, într-o primă fază, cu ochi buni aşa ceva.

Argumentul folosit de jucători a fost că în acest mod, jucând biliard şi ping-pong, se mai destind între antrenamente sau în timp ce stau în cantonament, înaintea jocurilor. "Au zis că aşa se relaxează ei. A fost întrebat şi Gigi Becali, care a zis că e de acord cu doleanţa lor şi au fost aduse mesele", a explicat o sursă din interiorul echipei.

Nu e pentru prima dată când fotbaliştii îşi impun punctul de vedere. Alte episoade în care jucătorii au fost lăsați să facă ce vor și dezvăluiri despre cântăreața celebră care a ajuns în vestiarul roș-albaștrilor, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Jucătorii Stelei nu mai au de ce să se ducă la cluburile de biliard pentru a se relaxa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.