Liga Campionilor

ROMA - LIVERPOOL // VIDEO Reacția antrenorului Romei după eliminarea din Champions League: "Asta m-a înnebunit cu Liverpool"

FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 03 mai 2018

Roma a câștigat pe returul semifinaleiUEFA Champions League, 4-2 cu Liverpool, dar a ratat calificarea în finală după ce în tur a pierdut cu 5-2.

Eusebio Di Francesco, antrenorul Romei, a trăit la maximum jocul de miercuri și a vorbit despre duelul contra englezilor.

"Liverpool nu a furat nimic. A demonstrat că e o formație mare cu jucători mari. Am văzut două echipe care voiau să-și facă rău, a fost ca un meci de box.

A fost o seară frumoasă, dar nu una magică. Ne-am marcat singuri două goluri. Totuși, ca atitudine, nu le pot reproșa nimic jucătorilor. În unele momente, am pierdut timpul protestând în loc să jucăm și asta m-a înnebunit. Dar voi, jurnaliștii, vorbiți de VAR și e sigur că, acum, VAR ne-ar fi dat mai mult decât ne-ar fi luat", a declarat antrenorul italian după meci.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Citește și: Roma face scandal: "Ni s-au refuzat două penaltyuri șocant de clare. Asemenea prostii sunt inacceptabile și cădem în ridicol"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.