Campionate

FOTO În 2004 juca la Inter, iar acum este de nerecunoscut, după lupta cu depresia și alcoolismul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 mai 2018

Ajuns la 38 de ani și retras din 2012, olandezul Andy van de Meyde este de nerecunoscut.

Considerat unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale și coleg cu Cristi Chivu și Bogdan Lobonț la Ajax, la începutul anilor 2000, fostul mijlocaș lateral are acum o linie vestimentară și un canal pe Youtube, în care stă de vorbă cu invitații săi în timp ce conduce. În plus, van der Meyde este și speaker motivațional pentru alți jucători și petrece ore bune în sală.


Van der Meyde, în 2004

Van der Meyde în prezent

Dependeță de pastile, alcool și pariuri

Într-un material publicat azi de The Sun, se vorbește despre problemele pe care olandezul le-a avut în finalul carierei. Acesta a ajuns dependent de pastile pentru somn, de alcool, a avut probleme cu depresia și paria constant. Acum acesta se recuperează după probleme avute în ultimii ani. Petrece foarte mult timp antrenându-se în sală. 

"Puteam face orice doream. Aveam foarte mulți bani și puteam să îmi cumpăr tot ce doream. Totul era foarte ușor. Poți să pierzi controlul foarte ușor și nu ai nicio limită. Ieșeam, beam și nu mă gândeam la realitate", povestea van der Meyde în 2012.

Crescut de Ajax, Andy a mai jucat la FC Twente, Inter, Everton, PSV Eindhoven și WKE Emmen. Are 1 gol și 17 meciuri în naționala Olandei și a cucerit 2 campionate la batavi, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Olandei, o Cupă și o Supercupă a Italiei.

Vezi AICI imagini cu un alt star al lui Ajax care a suferit o transformare șocantă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.