Liga 1

Becali, anunț categoric: "De mâine, ne vom numi Steaua" + Pact cu Burleanu?!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 mai 2018

Gigi Becali a dezvăluit astăzi cum a pierdut FCSB-ul un milion de euro din cauza regulamentelor FRF legate de sponsorizările echipelor din Liga 1. Dar, mai important de atât, a insistat că e foarte încrezător într-o victorie, mâine, în războiul cu CSA Steaua de la Înalta Curte.

"Betano (n.r. casă de pariuri) vrea să semneze cu noi, dar nu se poate să luăm un milion de la ei pentru că și Craiova are același sponsor și se interpretează. Regulamentele nu permit asta. E greșit. Numai la noi se poate întâmpla asta. Nu putem interpreta o lege și un regulament. Eu mă reîntorc ca patron dacă Burleanu și ceilalți vor dori să facem un fotbal curat cu regulamente bine structurate", a declarat Becali la TV Digi Sport.

"De vineri ne vom numi iar Steaua!"

Vineri, 4 mai, se va da pronunțarea Înaltei Curți de Casație și Justiție referitoare la numele "Steaua", iar Gigi Becali e sigur că va anula verdictul de la Apel.

"De mâine vom câștiga marca Steaua și ne vom numi Steaua. Dacă e nevoie să facem sărbătoarea aceea de 7 mai, o facem. Dar din punctul meu de vedere... nu e o problemă, numai că acum e confuzie. Eu am vorbit cu Bodescu și mi-a spus că CSA nu poate merge în Liga a 3-a, dacă nu câștigă campionatul", a adăugat Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.