Tenis

MUTUA MADRID OPEN. S-a tras tabloul de la Madrid » Cu cine joacă Simona Halep în primul tur + Sharapova și Ostapenko întâlnesc două românce

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 mai 2018

Dublă campioană la Mutua Madrid Open, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) și-a aflat adversarele de pe tabloul celui mai important turneu de zgură după Roland Garros. Competiția va fi transmisă de TV Digi Sport.

Simona Halep va juca în primul tur al turneului de la Madrid împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova (29 de ani, 32 WTA).

Pe aceeași jumătate de tabloul cu liderul WTA se mai află:

  • Alison Van Uytvanck sau Elise Mertens (în turul 2)
  • Madison Keys (în turul 3)
  • Karolina Pliskova sau Viktoria Azarenka (în sferturi)
  • Garbine Muguzura sau Venus Williams (în semifinale)

4-2
este scorul întâlnirilor directe între Simona Halep și Ekaterina Makarova

Meciuri infernale pentru românce

Sorana Cîrstea va juca în primul tur împotriva Katerinei Siniakova, apoi poate da peste senzația tenisului din Rusia, Daria Kasatkina, iar în optimi peste Garbine Muguruza. Halep și Sorana se pot întâlni în semifinalele competiției.

Mihaela Buzărnescu se va duela în primul tur cu Maria Sharapova, iar în turul secund va da peste câștigătoarea super-duelului dintre Irina Begu și Jelena Ostapenko.

Cele două înfruntă jucătoarele care au învins-o pe Halep în cele două finale de la Roland Garros, Sharapova în 2014, iar Ostapenko în 2017. 

Începe greul pentru halep

Simona Halep s-a impus anul trecut pe zgura madrilenă și are de apărat 1.000 de puncte. Românca este și în 2018 favorita caselor de pariuri, având o cotă de 6,5 la câștigarea turneului.

Pentru Halep urmează o etapă decisivă în păstrarea poziției de lider WTA. Imediat după turneul Premier Mandatory din Spania urmează turneul de la Roma, unde Halep are de apărat finala din 2017. 

Adevărata piatră de încercare vine odată cu Roland Garros. Simona trebuie să protejeze finala pierdută în fața Jelenei Ostapenko și totodată vrea să obțină mult râvnitul titlu de Mare Șlem.

1,043,680 de eurova obține câștigătoarea turneului de la Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.