Liga 1

Mutu, săgeți către Niculescu după a doua victorie la Voluntari: "Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 May 2018

Adrian Mutu, 39 de ani, a vorbit despre primele lucruri pe care le-a făcut la FC Voluntari ca antrenor. Echipa sa s-a impus astăzi pe terenul lui Poli Timișoara, scor 3-2. (Detalii AICI!)

"Totul ține de atitudinea și mentalitatea băieților. Eu lucrez la mentalitatea jucătorilor pentru că vreau agresivitate. Probabil băieții n-au fost obișnuiți, dar mă bucur că acum învață. Azi am dat niște goluri după faze pe care le-am lucrat la antrenament. Plecările acelea în adâncime nu au fost întâmplătoare.

Mă nemulțumește doar relaxarea după eliminarea lui Șeroni. Mă așteptam ca atunci echipa să devină și mai rea exact așa cum vreau eu. Ne-am grăbit în anumite momente", a declarat Mutu la TV Telekom Sport.

  • Mutu l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu pe banca Voluntariului pe 14 aprilie.

"Sună frumos că acum suntem adversari ca antrenori eu și Rică. Îmi pare rău că l-am învins, dar i-am urat baftă în continuare. Am vorbit cu el după meci. Dacă băieții de la Poli îl vor asculta sigur se vor salva. E un antrenor de viitor"
Adrian Mutu, antrenor Voluntari

CLASAMENT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.