Diverse

VIDEO Dialog inedit » Microbista de 80 de ani care știe fotbal mai bine ca toată Liga 1: "Aș merge la Iași cu FCSB, dar nu pot, sunt pe medicamente"

Articol de Justin Gafiuc  —  Friday, 04 May 2018

Reporterul GSP Justin Gafiuc a întâlnit pe stradă o femeie în vârstă de 80 de ani care era la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, dar și cel internațional.

Femeia a vorbit despre Nicolae Stanciu, Alexandru Maxim, dar și despre problemele cu care se confruntă în prezent FCSB.

"Merg azi dimineață să-mi ridic mașina dintr-un service din Băneasa și, când să plec, mă vede mamaie, din poarta casei, cu un trening al echipei naționale: «Ce mai îmbrăcați, domne, ăsta? Nu vedeți ce murături sunt?!».

Intru în vorbă și mă blochez: tanti Alexandra Ispas are 80 de ani, e microbistă de microbistă, a mers pe stadioane la viața ei, a participat în stradă la marea bucurie a Rapidului de la primul titlu din '67.

«Îl visez, mamaie, pe Hagi! Să rămâie aici, să ne dea o mână de ajutor să fim cum am mai fost», zice, la un moment dat, cu o lacrimă in colțul ochiului. Și ar merge luni la Poli Iași - FCSB, dar «nu pot, că sunt pe medicamente!». Urmăriți-o! E tare de tot mamaie!", scrie jurnalistul GSP pe contul său de Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.