Liga 1

Încă o țeapă pentru Becali? Cu ce tactică falimentară se poate ruina din nou patronul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 mai 2018

FCSB va juca luni, de la ora 20:45, pe terenul celor de la Poli Iași, într-un meci care poate influența lupta la titlu. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Semne de întrebare privind modul dubios în care se comportă echipele în acest final de campionat, raportat la regulament, vin  dinspre FCSB. Gigi Becali a declarat public, cu 4 zile înaintea meciului cu Poli Iaşi, că peste 3 săptămâni va încerca să transfere un fotbalist din Copou. Şi nu pe oricine, ci pe unul dintre cei mai buni din actualul sezon: albanezul Kamer Qaka, 23 de ani. Și nu doar că a declarat, dar FCSB a trimis propunerea în scris celor de la Iași!

Interesul patronului roş-albaştrilor vine chiar înaintea disputei cu Poli Iaşi, iar astfel de strategii au fost puse în aplicare şi în anii trecuţi, iar la majoritatea partidelor şi-au atins obiectivul: FCSB a câştigat, jucătorii respectivi n-au avut prestaţii bune şi nici n-au mai ajuns ulterior la clubul patronat de Gigi. 

700.000 €este cota lui Qaka, potrivit transfermarkt 

Cum s-a păcălit cu Larie

Nu e prima dată când Becali încearcă astfel de stratageme, dar de câteva ori i s-au întors ca un bumerang. Cel mai bun exemplu e finalul sezonului trecut. Gigi l-a antamat pe Larie, de la CFR, sperând că astfel Viitorul va avea un adversar în plus în ultima etapă, când FCSB avea nevoie ca trupa lui Hagi să se împiedice pentru a câştiga titlul. Nu doar că nu s-a întâmplat aşa, dar chiar Larie a făcut penalty-ul din care Viitorul a marcat, a câştigat şi meciul, şi titlul! 

"Miercuri seară, târziu, am primit o ofertă din partea FCSB pentru Qaka. Tot atunci am primit o altă ofertă pentru jucător de la Zaragoza. Rămâne, de asemenea, şi oferta de la Craiova. Noi vrem să-l ţinem, dar dacă nu vom putea să supravieţuim, atunci vindem. Oferta este sub 500.000 de euro"  Flavius Stoican, antrenor Iași

27 de meciuri a jucat Qaka pentru Poli Iaşi, în 25 de jocuri el fiind titular

5,78 e media GSP a lui Qaka în actualul sezon, fiind al patrulea în top la Iaşi, după Jo, Mihalache şi Andrei Cristea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.