Liga 1

Talpan, dezlănțuit la adresa șefilor din MApN: "Au vrut să mă dezactiveze" » FRF și UEFA somate de juristul CSA-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 mai 2018

Florin Talpan a făcut turul televiziunilor și radiourilor după o nouă victorie în fața lui Gigi Becali și a FCSB-ului. Juristul MApN anunță că e gata să notifice UEFA și lansează noi atacuri la adresa șefilor, de la care a așteptat mai mult sprijin. 

"După această a 19-a victorie sunt mai mult decât optimist în recupererea celor 37 de milioane ca prejudiciu. Procesul va dura cam 2-3 ani. Banii sunt ai Stelei, să știe toată lumea. Voi face tot posibilul ca UEFA să fie notificată, oamenii din Elveția nu știu adevărul. De 2 ani aștept ca FRF să-mi răspundă la o notificare, sunt totuși juristul unui club precum CSA și nu am încă un răspuns.Suporterii au fost cei care mi-au dat maximă putere", a zis Florin Talpan la Radio Sport 1.

....despre felicitările primite: "Îi văd acum pe cei din Armată cum mă felicită, eu aveam nevoie de sprijinul lor mai demult, nu acum. Cei din Minister m-au ținut un an și jumătate într-un stres incredibil și în controale permanent. Dacă nu eram perseverent niciun alt jurist nu ar fi câștigat la ce mi-au făcut cei din Minister. Azi m-a sunat domnul General Gavrilă și pentru mine e ca și cea mai mare victorie telefonul dumnealui.

Ministerul a vrut să mă dezactiveze, uneori chiar i-am bănuit că nu voiau să câștige acest proces. Până și Jandarmeria mi-a fost ostilă și am văzut procese verbale făcute suporterilor pentru faptul că au filmat îniante de meci pe stadion. Pentru ce au făcut pentru mine acei suporteri, am nervi să-i apăr pe toți. Mă bucur că domnul Petrea apreciază victoria, dar aveam de sprijin încă de acum un an și jumătate", a mai zis Talpan conform sursei citate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.