Liga 1

EXCLUSIV A erupt! Camora i-a lăsat mască pe jurnaliști, după ce i-au fost arătate imaginile de la penalty: "Țineți cu CFR!"

Articol de Raymond Füstös  —  Saturday, 05 May 2018

Victoria dramatică a "feroviarilor" cu CSU Craiova, scor 1-0, s-a lăsat cu scântei la final, lovitura de 11 metri acordată "juveților" fiind momentul care a stârnit dispute intense.

Atunci când i s-au arătat capturile foto din momentul execuției ratate de Gustavo, când intrase 4 metri în careu, căpitanul "feroviarilor", Mario Camora, a erupt:

"Voi țineți cu CFR sau cu Craiova?", a întrebat, în mod repetat, autorul unicului gol, vizibil deranjat de întrebare și evitând un răspuns.

Tehnicianul Craiovei, Devis Mangia, aflând de la reporteri de circumstanțele în care s-a executat lovitura de pedeapsă, a replicat pe un ton amuzant:

"Sincer, nu m-am gândit la asta până nu m-ați întrebat voi. Poate Camora este atât de rapid!"

Gustavo, executantul penaltyului, s-a declarat nemulțumit de faptul că Marius Avram nu a decis repetarea penaltyului: "Camora a fost aproape de minge, nu înțeleg de ce nu s-a repetat lovitura, dar asta e acum, așa a decis arbitrul!"

Citește și:  FOTO-ȘOC Camora era la un metru de Gustavo în momentul executării penalty-ului din prelungiri! » Verdictul specialistului + ironia lui MM Stoica

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.