Volei

ALBA BLAJ - VAKIFBANK ISTANBUL, FINAL FOUR // Șeful de la Alba Blaj, euforic înainte de finala Ligii: "Ar fi cea mai mare surpriză din sportul european! Lumea ne-a crezut nebuni"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 mai 2018

Finala mare a Ligii Campionilor se joacă azi, de la 19:00, între Volei Alba Blaj și Vakifbank Istanbul. Meciul e pe TV Digi Sport și liveTEXT+FOTO pe GSP.ro. 

Directorul general al echipei Volei Alba Blaj, Vladimir Bacşiş, a vorbit despre performanța echipei sale și despre șansele fetelor de a câștiga finala Final Four-ului din Sala Polivalentă de la Bucureși.

"Suntem extrem de fericiți! Nu ne vine să credem. Lumea ne-a crezut puțin nebuni când am spus că vrem să jucăm finala, dar se pare că nebunia noastră a dat roade. Am spus înainte de meci că aș da trei cupe și trei campionate pe o finală de Champions League. Acum trebuie să mă țin de cuvânt (n.r. râde).

Venim cu șansa a doua, dar să joci o finală contra campioanei en-titre este mai mult decât și-ar dori orice suporter român. E o minune! În cazul în care vom câștiga pot să spun că ar fi cea mai mare surpriză din sportul european. Nu cred că s-a întâmplat vreodată ca o echipă ca a noastră să câștige Liga Campionilor. Personal, nu îmi fac speranțe, dar niciodată să nu spui niciodată. Ar fi ceva ireal

A fost o atmosferă extraordinară. În România, la volei, nu s-a mai întâmplat așa ceva. Publicul nostru merită această performanță. Ceea ce am realizat este mai mult decât se aștepta oricine", a declarat Vladimir Bacșiș la Sport Total FM.

Citește și: Povestea "Cenușăresei" Ligii Campionilor la volei: "În ultimele săptămâni am tot auzit de buget, de buget, de buget. Nu asta contează"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.