Liga 1

Dică acuză o conspirație împotriva echipe sale: "Mereu fac așa când joacă împotriva noastră" » Mesaj războinic către Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 mai 2018

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Poli Iași, de luni, ora 20:45.

Tehnicianul stelist a vorbit despre modul în care ieșenii evoluează în acest sezon și despre duelul cu echipa lui Flavius Stoican.

"Ne așteaptă un meci greu. Trebuie să fim motivați și să câștigăm în orice situație. Noi trebuie să fim mai motivați decât ieșenii pentru că jucăm pentru campionat, ei o fac doar pentru o primă.

În meciurile pe care le-am avut cu ei au jucat total diferit față de alte meciuri. Au avut altă atitudine și au fost încrezători că pot obține rezultate pozitive cu noi.

Este posibil să fie schimbări în echipă, dar nu foarte multe", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Dică a avut și un mesaj dur către rivalul său, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Clul.

"Antrenorul celor de la CFR Clul vorbește multe. Noi știm ce facem aici. Trebuie să ne respecte mai mult, pe noi, cei din staff. Venim în fiecare zi, muncim, antrenăm și facem totul pentru a câștiga. Să ne respecte mai mult. Nu vreau să comentez ce face Petrescu la meciuri", a adăugat antrenorul celor de la FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.