Liga 1

EXCLUSIV Stoican a luat decizia în privința lui Qaka » Ce se va întâmpla cu jucătorul dorit de FCSB

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 06 May 2018

Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute că mijlocașul Kamer Qaka, 23 de ani, și-a dat deja acordul pentru FCSB. Ieșenii susțin că, într-adevăr, a sosit o ofertă din partea grupării lui Gigi Becali pentru internaționalul albanez, doar că încă nu și-au dat acordul pentru transfer.

  • Poli Iași - FCSB se joacă luni, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT cu VIDEO pe GSP.ro.

FCSB a oferit 320.000 de euro, cea mai bună ofertă financiară, superioară celor de la Craiova și Zaragoza, fiecare propunând câte 300.000 de euro.

Indiferent dacă s-a înțeles sau nu cu gruparea lui Gigi Becali, Flavius Stoican a mărturisit că are încredere și vrea să se bazeze luni seară pe Qaka. Albanezul a resimțit dureri la genunchi în ultimele zile, însă a rezistat bine la antrenamente.

"În momentul în care a venit la Iași, Qaka avea niște calități. Acum, mă bucur că după aproape un an și-a păstrat calitățile, și-a îmbunătățit stilul de joc și a ajuns să fie curtat de echipe importante.

Sunt mândru de el și sper să-i rămână pe mai departe plăcerea de fotbal. Cred că și luni seară, împotriva Stelei, va face un meci mare, el este jucătorul lui Poli Iași și știu că va arăta mult devotament", a comentat Flavius Stoican pentru GSP.RO.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.