Tenis

Maria Sharapova, declarații măgulitoare despre Irina Begu + Gluma făcută după victoria cu Buzărnescu: "Doamne, în sfârșit nu mai transpir" :)

Maria Sharapova FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 mai 2018

Maria Sharapova (31 de ani, 53 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Madrid după victoria în fața Mihaelei Buzărnescu, scor 4-6, 1-6, și a complimentat-o pe româncă.

Masha a fost pusă pe glume la conferința de presă, amuzându-se pe seama celor 4 înfrângeri consecutive ale sale care au precedat meciul cu Buzărnescu.

"Doamne, în sfârșit nu mai transpir! Nu știu ce se întâmplă cu mine... Cred că așa e în momentul în care câștigi un meci! :D

Mihaela a fost un oponent foarte, foarte puternic. Cred că am rezolvat unele mici detalii care m-au deranjat în trecut. Sper să păstrez acest ritm, să fiu la fel de agresivă ca astăzi", a declarat Maria Sharapova, conform WTA.com.

Sharapova va juca în turul secund împotriva Irinei Begu.

"Irina Begu este o jucătoare cu un serviciu bun, are lovituri foarte puternice. Din câte îmi amintesc, am mai avut o înfruntare la Madrid și a fost foarte dificil. Condițiile de aici o avantajează, preferă să lovească mingea de sus. Trebuie să am grijă la acest aspect", a precizat Sharapova.

Vezi și: VIDEO Buzărnescu pierde cu Sharapova și părăsește în lacrimi terenul » Rusoaica o va întâlni pe Begu în turul 2!

Mihaela Buzărnescu dă explicațiile înfrângerii cu Maria Sharapova: "Am cerut să joc mai târziu, dar eu încă n-am stofă de top 10"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.