Volei

Antrenorul Darko Zakoc, după finala Ligii Campionilor pierdută: "E ceva istoric, nu doar pentru Blaj, ci pentru toată România!"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 mai 2018

Darko Zakoc (53 de ani), antrenorul celor de la Volei Alba Blaj, recunoaște superioritatea adversarelor de la VakifBank Instanbul, care au triumfat în finala Ligii Campionilor la volei feminin, scor 25-17, 25-11, 25-17.

"Nu pot să zic că sunt dezamăgit. Aseară am câștigat un meci deosebit, am făcut un miracol, o minune. Astăzi, fetele au fost lipsite de energie.

Adversarele au jucat foarte tare, au servit excelent. M-am gîndit că putem răspunde pe măsură. Speram să fie mai echilibrat acest meci, dar au fost prea puternice. Este cea mai bună echipă din lume, cu cea mai bună jucătoare din lume - chinezoaica Zhu.

Acest succes (n.r. faptul că echipa a ajuns în finală) e ceva pentru istorie, nu doar pentru Blaj, ci pentru toată România. E greu să ne gândim la o reeditare a acestei performanțe. Noi am profitat în acest an de un parcurs favorabil. Depinde cum vom construi echipa anul viitor", a declarat Darko Zakoc la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO Înfrânte, dar intră în istorie! Volei Alba Blaj a pierdut finala Ligii Campionilor, în fața turcoaicelor de la Vakifbank

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.