Campionate

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat în Barcelona - Real Madrid

+8 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 May 2018

Sergi Roberto (26 de ani) a fost eliminat în prelungirile primei reprize din FC Barcelona - Real Madrid, la scorul de 1-1, după ce i-a aplicat o lovitură în figură lui Marcelo. Brazilianul trebuia să primească penalty în minutul 77, după un fault clar al lui Jordi Alba.

Primul El Clasico din 2018 a fost unul plin de nervi, în ciuda lipsei unei mize importante. Jucătorii celor două formații s-au ciondănit pe durata întregii prime reprize, culminând cu minutele de prelungirile. 

Un duel aprig pentru minge între Marcelo și Sergi Roberto, la marginea careului de 16 metri catalan, s-a soldat cu eliminarea fundașului gazdelor.

Luis Suarez a fost și el implicat în mai multe altercații, prima după o cădere în careul lui Keylor Navas. Centralul Alejandro Hernandez nu a acordat nimic, aprinzând și mai tare spiritele.

Penalty neacordat realului

 Marcelo a fost implicat în altă fază controversată. În minutul 77, la scorul de 2-2, Jordi Alba îl faultează evident pe brazilian în careul catalan. Atât centralul Alejandro Hernandez cât și arbitrul asistent, aflați în poziții excelente, au lăsat jocul să meargă. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.