Campionate

Reacția ironică a lui Sergio Ramos la "teatrul" lui Suarez: "Nu suntem aici să educăm pe nimeni. Eu am trei copii acasă, e suficient!"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 mai 2018

Jucătorii lui Real Madrid au fost acuzați de lipsă de fair-play pe finalul El Clasico, încheiat 2-2 (Detalii AICI), pentru că n-au dat mingea afară când Luis Suarez era căzut pe gazon, acuzând o accidentare.

"Fiecare are mama și tată. Nu suntem aici să educăm pe nimeni. Pentru asta există arbitrul. Eu am trei copii acasă, e suficient.

Voiam să mai dăm un gol și să câștigăm și, cunoscându-l pe Suarez, am spus să nu mai dăm balonul în aut degeaba. Nici nu l-am atins. Eu am fost acolo, la acel duel la minge, știam că nu i-am făcut absolut nimic.

Ei n-au luat titlul cu arbitrii. Au meritele lor și sunt câștigători pe drept. Au fost mai buni tot sezonul, îi felicităm. Noi am avut șansa de a ne lupta la titlu și n-am profitat. Asta e. Acum avem treburile noastre cu finala Ligii. Nici Real Madrid nu a luat 4 Ligi în ultimii ani cu arbitrii sau cu noroc", a spus Sergio Ramos.

"Știam cum se comportă Suarez și că nu era ceva grav, așa că de-asta n-am dat mingea afară. Nu am vrut. Era teatru"
Marcelo, Real Madrid

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.