Cupa Romaniei

EXCLUSIV FRF a decis unde se va juca finala Cupei României + Craiova va găzdui o altă finală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 mai 2018

GSP.ro a aflat că finala Cupei României de pe 27 mai se va juca pe Arena Națională din București. Supercupa României va avea loc la Craiova.

Deși s-a luat în considerare ca ultimul act să se dispute pe noua arenă din Craiova, oficialii FRF au decis să respecte dorința suporterilor olteni ca finala să nu se joace pe stadionul "Ion Oblemenco". (Detalii AICI!)

În prima manșă a semifinalelor U Craiova s-a impus pe teren propriu, scor 5-1 cu FC Botoșani, iar Hermannstadt, echipă din liga secundă, a câștigat cu 1-0 în fața lui Gaz Metan. Returul va avea loc pe 9, la Botoșani, și pe 10 mai, la Mediaș.

"Finala Cupei României se va disputa pe Arena Națională. Propunerea FRF vine în urma unei analize de context în care am considerat că nu ar fi fost corect în spiritul competiției să se dispute pe terenul unei echipe din semifinale. Decizia aceasta e cea ideală", a declarat Burleanu.

"Supercupa României se va juca pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în luna iulie" Răzvan Burleanu

Citește și: Protest incredibil! Motivul pentru care fanii Universității nu vor finala Cupei României la Craiova: "Cerem clubului să refuze!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.