Liga 1

Lovitură de proporții! Ar fi transferul anului în Liga 1: achită clauza de reziliere a lui Budescu! Detalii incredibile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 mai 2018

Dacă în ultimii ani FCSB a fost obișnuită să "fure" cei mai buni fotbaliști ai rivalelor, CFR Cluj ar fi gata să-i dea o lovitură de proporții formației vicecampioane.

Fotbal Look anunță că Budescu s-ar fi înțeles cu CFR Cluj și va merge din vară în Ardeal.

Fotbal Look este o emisiune de la Look TV. Licența Look TV este deținută de Transilvania Look SRL, care îi are acționari pe Intel Sky Broadcast Ltd, din Malta, cu 99% din acțiuni, și pe Arpad Paszkany, 1%. Intel Sky este societatea care a cumpărat drepturile de televizare ale Ligii 1, în 2014.

Cum se face afacerea

Liderul la zi din Liga 1 îi va achita clauza de reziliere a mijlocașului, în valoare de 3 milioane de euro. 

"CFR pregătește bomba anului pe piața de transferuri din România! Constantin Budescu, vedeta FCSB-ului, are șanse mari să ajungă la Cluj! Ardelenii urmează să achite clauza de reziliere a fotbalistului, în valoare de 3 milioane de euro.

Budescu va semna cu CFR după încheierea play-off-ului, când va deveni, oficial, noul jucător al clujenilor. Fotbalistul de 29 de ani s-a înțeles deja cu șefii din Gruia în privința datelor contractuale", anunță pagina de Facebook a celor de la Fotbal Look. 

2.300.000 €este cota lui Budescu pe transfermarkt. Fotbalistul a costat-o 750.000 de euro pe FCSB 

Constantin Budescu a adunat 34 de meciuri la FCSB în toate competițiile în acest sezon, reușind să marcheze 14 goluri. De asemenea, mijlocașul a mai oferit și 12 pase decisive. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.