Liga 1

VIDEO Cum a fost surprins Nicolae Dică de reporterul GSP în startul meciului de la Iași

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 07 mai 2018

Poli Iași înfruntă FCSB pe teren propriu în etapa cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1. Meciul este unul foarte important pentru oaspeți, care sunt obligați să câștige pentru a reveni în fruntea clasamentului. 

Partida, care nu are o miză importantă pentru gazde, este tratată cu maxim interes de oficialii clubului, care au invitat și o fanfară, ce va oferi o reprezentație înaintea începerii meciului. 

Importanța meciului e simțită cel mai mult de Nicolae Dică, surprins de reporterul GSP prezent la Iași, foarte îngândurat, plimbându-se singur prin curtea stadionului. 

Cum meciul se joacă pe 7 mai, dată la care se împlinesc 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, crainicul stadionului a evocat performanța roș-albaștrilor.

Aplaudată de o parte a suporterilor și huiduită ce alta, intervenția crainicului s-a terminat precipitat: "Pe 7 mai 2018, Poli Iași trebuie să o învingă pe FCSB!". 

 În timpul meciului, galeria FCSB-ului de la Iași a strigat în mai multe rânduri "Sevilla" și "Suntem noi, Steaua suntem noi". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.